Travel Active

Wie is Travel Active

Het idee voor Travel Active is geboren na een indrukwekkende zomer tennisles geven in de Verenigde Staten, zo’n 21 jaar geleden. Onze Managing Director en oprichter kwam toen terug in Nederland en besloot om andere jongeren te gaan informeren over zijn manier van de wereld ontdekken. Dit resulteerde 21 jaar geleden in de oprichting van Travel Active. Destijds hadden we een drietal programma’s: Camp USA, Au Pair en Work & Travel Australië. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie met veel verschillende programma’s voor jong en oud! Zo is er dus voor ieder wat wils!

Waar staat Travel Active voor?

Met al onze ervaring, kennis en enthousiasme staan we natuurlijk garant voor een kwalitatief product, afgestemd op jouw specifieke wensen. Dit is natuurlijk logisch, maar voor meer informatie kun je hier ook nog onze missie lezen.

Waarom Travel Active?

Wij zorgen voor een goede voorbereiding van jouw avontuur, mede door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied en de persoonlijke reiservaringen van onze medewerkers. Duizenden avonturiers zijn je inmiddels voorgegaan, dus we weten waar we over praten. Natuurlijk staan daarbij wel jouw wensen centraal.

Door onze partners in het buitenland kunnen we ook ter plekke al de benodigde dingen vooraf voor je regelen, zodat jij je daar bij aankomst niet meer mee bezig hoeft te houden. Ook kunnen wij de reis voordelig voor je boeken, mocht die niet al inbegrepen zijn in het door jou gekozen programma.

Door middel van speciale informatiebijeenkomsten kun je al je vragen bij ons kwijt, en kun je in contact komen met oud-deelnemers. Zo krijg je een goed beeld van wat je te wachten staat. Natuurlijk kun je ook altijd bij ons op kantoor langskomen voor een persoonlijk gesprek.Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van Travel Active

Reizen van Travel Active

 Horecawerk in Noorwegen
Boerderijwerk in Zwitserland
Vrijwilligerswerk in Sri Lanka met Travel Active
Taalreis in Surfers Paradise in Australië
Horecawerk in Nieuw-Zeeland
Boerderijwerk in Noorwegen
Walvisproject in Argentinië
Boerderijwerk in Nieuw-Zeeland
Au Pair in Australië
Boerderijwerk in Australië