Tongasabi

Tongasabi is reisspecialist voor Zuidelijk Afrika. Al vanaf 1994 reizen wij zelf door dit prachtige continent en vanuit onze passie voor Afrika bieden we nu een groot aantal verschillende safari reizen aan. Hieronder een korte samenvatting van ons gevarieerde aanbod Afrika reizen.

Avontuurlijke kampeersafari's
Kampeerreizen waarbij je midden in de natuur gaat kamperen. Vooral in Botswana (onze specialiteit) is dit een echt safari avontuur! Een voordelige en bijzondere manier van reizen waarbij je Afrika echt gaat beleven; de dieren in het kamp, de geluiden in de nacht en de prachtige natuur zorgen er voor dat deze reizen een onvergetelijke ervaring zijn!

Comfortabele rondreizen
Naast de meer eenvoudige kampeersafari reizen bieden wij je ook comfortabele rondreizen aan waarbij gebruik gemaakt wordt van 2-3 sterren accommodaties. Je verblijft in eenvoudige lodges, hotels, en-suite safaritenten en B&B's. De ideale manier van reizen als je net iets meer comfort zoekt en/of iets meer afstand wilt bewaren tot de dieren om je heen.

Luxe en exclusieve safari reizen
Luxe en exclusieve reizen naar de verschillende bestemmingen in Zuidelijk Afrika verzorgen wij ook. Dit zijn vrijwel altijd maatwerkreizen afgestemd op voorkeuren en wensen van de individuele reiziger. Populaire bestemmingen zijn Zambia, Botswana en Zuid-Afrika.

Maatwerk- en familiereizen
Een andere specialiteit zijn onze maatwerkreizen, zowel voor families, groepjes vrienden of individuele reizigers. In overleg stellen we een reisroute samen en deze reizen zijn zowel in het eenvoudige, comfortabele als het luxe segment beschikbaar.
 
Reizen voor minder validen
Onder het motto van 'een safari reis is voor iedereen' verzorgen wij ook speciale Afrika reizen voor reizigers met een handicap en/of reizigers die gebruik maken van een rolstoel. Dit zijn zowel kleine groepsreizen waarbij individuele reizigers welkom zijn als maatwerkreizen voor families waarbij één of meerdere reizigers een handicap hebben.

Onze bestemmingen in Zuidelijk Afrika:
Botswana, Malawi, Mozambique, Namibië, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.Ga naar de website van Tongasabi