SouthWorld Adventours

´SouthWorld Adventours´ is een jonge, dynamische tour operator, gespecialiseerd in avontuurlijk en special intererest toerisme in Chili en Zuid Amerika. Door het gebruik van onze lokale kennis en intensieve contacten binnen de toeristische industrie, maken wij het mogelijk om onze toerist een onvergetelijke Zuid Amerikaanse ervaring te geven.

Chili is een uniek en onvergetelijk land en we werken op een zodanige manier om Chili te behouden. SouthWorld Adventours focust zich voornamelijk op duurzaam en verantwoordelijk toerisme. Al onze reizen zorgen ervoor dat het land en de cultuur beschermt blijft. Wij maken gebruik van lokale gidsen, transport en accommodatie. We helpen hiermee Chili om het land te behouden.

Waar je ook voor zoekt, in Chili zul je het vinden. Chili is werelds langste land, van noord tot zuid een lengte van 4.600 km. Elke soort van klimaat is hier te vinden, van de droogste woestijn ter wereld tot de duizendjaar oude gletsjers in het zuidelijke Patagonie. Ook al is het een lang uitgerekt land, de breedte is maar 180 km. Dit betekent dat je altijd dichtbij het mooie Andes gebergte zit of bij de Grote oceaan.

We delen een grote passie voor ons werk, om ervoor te zorgen dat u het echte Chili ervaart, op een authentieke en duurzame manier. Ons doel is ervoor te zorgen dat u het mooiste uit uw tijd kunt halen in Chili. U kunt kiezen uit een van onze reizen, of vertel ons uw dromen en wij maken ze waar in uw reis, persoonlijk gemaakt voor u! Onze prioriteit is om onze klant tevreden te stellen door onze persoonlijke service.

Wij houden van Chili en Zuid Amerika en we weten dat u dat ook wilt! Door ons jong, internationaal, professioneel en ervaren team, zijn wij er zeker van u een uitstekende service aan te bieden. Wij beschikken over de vereiste kwaliteiten en gepassioneerde liefde voor ons werk, om toeristen te begeleiden onder verschillende omstandigheden.Ga naar de website van SouthWorld Adventours