Koning Aap

Reizen is 100% genieten


Het gaat heel goed samen: verre reizen maken én van het leven genieten. Toch is het niet vanzelfsprekend. Want reizen is een kunst, en genieten is dat ook. Koning Aap brengt beide kunsten samen. Wat dat precies betekent? Dat leggen we graag uit.

Koning Aap biedt bijna 110 prachtige reizen naar werkelijk alle uithoeken van onze planeet. Wij werken met enthousiaste landenspecialisten en deskundige reisbegeleiders. Tijdens onze reizen ga je op zoek naar beleving en authenticiteit. Het beleven van de lokale cultuur is reisdoel nummer één.

Onze reizigers weten wat genieten is en zijn flexibele, geïnteresseerde mensen die uit elke situatie het positieve kunnen halen. Ze gaan graag zelf op pad om al het mooist om zich heen te ontdekken, maar vinden het ook leuk om zittend bij het kampvuur of op een terrasje en onder het genot van een goed glas wijn of een koel drankje, de ervaringen van de dag door te nemen met medereizigers. De bijzondere groepsdynamiek zorgt ervoor dat het gemiddelde rapportcijfer wat we van onze reizigers krijgen een acht plus is. Iets waar we best een beetje trots op zijn.

Onze reizen zijn niet per definitie luxe, maar wel allemaal op hun eigen manier zeer bijzonder. We kiezen voor leuke, sfeervolle accommodaties en gebruiken goed en veilig vervoer. Vaak zijn dit eigen bussen of terreinwagens maar soms ook lokaal vervoer als treinen, boten en bussen. In de meeste gevallen kiezen we niet voor de laagste klasse, maar letten ook op comfort. Verder bieden we inclusief in de reissom (of los bij te boeken) activiteiten aan, die de kennismaking met het land van je keuze nog verder verdiepen. Dat kan een in het programma opgenomen kookcursus zijn, maar ook een facultatieve jeepsafari door de Ngorongorokrater.

Tot slot beperkt Koning Aap zich niet tot de reis alleen. Bij ons begint de beleving al ver voor de reis, om misschien wel nooit meer op te houden. Voorafgaand aan de reis word je uitgenodigd in ons Reizigerscafé, dat we drie keer per jaar organiseren in Amsterdam.

We wensen je veel plezier bij het uitzoeken van je droomreis!

Het team van Koning AapGa naar de website van Koning Aap