HT Wandelreizen

25 jaar geleden vertrok vanaf Schiphol de eerste groep wandelaars naar Nepal voor de Rond Annapurna trekking. Na terugkomst van deze reis waren ze definitief besmet met het Himalaya Trekking virus.

Naast de Rond Annapurna klassieker, die ook na 25 jaar nog steeds tot de wandelingen behoort die je gedaan moet hebben, reis je met HT Wandelreizen naar 125 fantastische reisroutes in 44 verschillende landen. Deze reisroutes zijn bijna allemaal in eigen beheer ontwikkeld.

Al wandelend heb je de tijd: om iemand een hand te schudden, een bloem of berg te fotograferen of bij een huwelijk mee te feesten. De zintuigen worden maximaal geprikkeld: de geuren en geluiden in de jungle, stilte en weidsheid van de woestijn, de absolute verlatenheid van arctische en antarctische gebieden, de kleuren van een lentebos in de Himalaya.... Je ziet de rook van het ochtendvuur door de rieten daken van dorpen heen dampen, je verliest snel het jachtige westerse ritme en als mens word je teruggebracht tot natuurlijke proporties.

Je beseft hoe groot een land is of hoe hoog een berg; je begrijpt beter hoe het leven van de lokale bevolking eruit ziet of je voelt beter de spanning van de wildernis. Om al deze redenen zijn onze reizen voor veel van onze deelnemers ingrijpende gebeurtenissen.Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van HT Wandelreizen

Reizen van HT Wandelreizen

Wandelvakantie Rusland, Kamtsjatka
Wandelreis India Himalaya, Manali-Lamayuru
Wandelreis Namibie
Wandelreis Nepal, Annapurna Rond (lodgetrek)
Wandelvakantie Marokko - Jebel Toubkal
Egypte-Oases
Wandelvakantie Peru, Cordillera Blanca