Het Andere Reizen

Reizen is meer dan de vorm. Reizen is een beleving. Het Andere Reizen gaat nog een stapje verder: Reizen is bij hen een onderdompeling in een andere cultuur!

Hun motto: daag jezelf uit! Dompel jezelf voor korte of langere tijd in een andere cultuur. Leer de taal, leer de gewoonten en ervaar hoe het is om bij een lokale familie te wonen. Wil je ook iets nuttigs doen? Wat dacht je van het adviseren van projecten ter ondersteuning van ecotoerisme in kleine Andesdorpen? Of wil je ervaring opdoen in het meehelpen in weeshuizen of met straatkinderen? Je kunt zeker ook aan de slag, mits je de nodige ervaring hebt, in bijvoorbeeld vrouwenklinieken of als deskundige op het gebied van medisch onderwijs.Spreekt dit je aan, dan ben je bij Het Andere Reizen aan het juiste adres. In korte tijd krijg je een goede beheersing van de Spaanse taal, en doe je daarnaast nuttig vrijwilligerswerk.

De programma`s zijn flexibel en worden geheel op maat afgestemd op jouw wensen. Informeer naar de mogelijkheden!Ga naar de website van Het Andere Reizen