Great Lakes Safaris

Het hoofdkantoor van Great Lakes Safaris Ltd. is gesitueerd in Kampala, vanwaar wij ons vol overgave inzetten voor de voorbereiding en uitvoering van uw safari. Al onze medewerkers zijn gepassioneerd van Oeganda en het is ons voorrecht om dit nog onontdekte stukje paradijs met u te delen. Zorg, professionalisme en toewijding staan hoog in het vandaal en met een sterke nadruk op persoonlijk service stellen wij een reis samen gebaseerd op uw specifieke wensen en budget.
 
Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat belangrijk is voor onze klanten en spelen hier dan ook zorgvuldig op in. Onze gidsen, die een zeer belangrijke rol spelen tijdens een safari, zijn met zorg geselecteerd en getraind. Ze beschikken over een uitgebreide kennis van het land, de cultuur, dieren en vogels. Ze kennen de verborgen plekken die stuk voor stuk iets unieks te bieden hebben. Bovenal zijn ze flexibel en zullen binnen korte tijd niet alleen uw gids maar tevens een goede vriend zijn geworden.
 
Dus wacht niet langer, stap op het vliegtuig en laat u meevoeren op een ontdekkingstocht door de Parel van Afrika!Ga naar de website van Great Lakes Safaris