Go Local!

De plek om een bijzondere tijd te boeken in Ecuador. Wij bieden individuele rondreizen of groepsreizen die u voor een groot deel zelf samenstelt. U kunt uw verblijf zo lang maken als u zelf wilt tegen een zeer gunstig tarief en met support aan de lokale bevolking.
Dankzij uw rondreis kan Go Local! lokale projecten ondersteunen die u ook kunt bezoeken.

Tevens biedt Go Local! de mogelijkheid uw reis af te wisselen met vrijwilligerswerk en/of een Spaanse talen cursus (al dan niet met Yoga, Salsa, Surfen of Duiken).

Kortom u heeft de luxe van een georganiseerde reis maar de vrijheid van zelfstandig reizen!

Wij wensen u heel veel plezier met het samenstellen van uw reis en verwelkomen u graag op het vliegveld in Ecuador!

 

Garanties:

vvkr Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.
STO STO-reisgarantie is een garantieregeling waarmee reisorganisaties kunnen voldoen aan de wettelijk verplicht gestelde garantieregeling. Deze garantieregeling zorgt ervoor dat u als reiziger verzekerd bent dat uw reisgeld veilig staat. U loopt nooit meer het risico dat u uw vooruitbetaling, en daarmee uw vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als u op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor u. Zij zorgen ervoor dat u weer veilig terug naar huis gehaald wordt. Zo kan u met een gerust hart op reis gaan en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie.


Ga naar de website van Go Local!