Family Tours

Over Family Tours

Over mensen die niet zo nodig de hele dag in de zon hoeven te bakken, maar die ook andere behoeften hebben…

Family Tours bestaat sinds 2005 en kan zich nog steeds onderscheiden met haar unieke programma gericht op families met kinderen van verschillende leeftijden. Het programma speelt in op de behoefte die leeft bij mensen die altijd hun eigen vakantie planden buiten het reguliere aanbod. Liefhebbers van die mediterrane cultuur, de gastronomie en de prachtige natuur. Mensen die niet zo nodig de hele dag in de zon hoeven te bakken maar die ook andere behoeften hebben. Er zijn twee mogelijkheden binnen ons programma: 1: Het boeken van één accommodatie of meerdere accommodaties. 2:Het boeken van rondreizen met of zonder vliegtickets.

Over onze accomodaties...

Wij zijn trots op onze accommodaties in - de - niet - de - voor - de - hand - liggende gebieden, karakteristieke en sfeervolle verblijven van geëngageerde eigenaren op prachtige plekken. Waar je niet het enige gezin bent, waar rekening wordt gehouden met kleine kinderen qua voorzieningen, maar ook omdat men in die landen en gebieden gewoon gek is met kinderen. Waar grotere kinderen en tieners elkaar kunnen ontmoeten, maar waar de disco niet stampt tot vroeg in de ochtend. Waar zelfgemaakte producten van het eigen land worden geproduceerd en als je geluk hebt - mag je meehelpen of meekijken hoe dat allemaal werkt. Waar je op het terrein van de accommodaties goed kunt eten - of op loopafstand. Waar gezwommen kan worden op het terrein en waar massatoerisme gewoonweg meestal heel ver te zoeken is… Het mooie is dat je zelf bepaalt hoe je reist, wanneer, hoe lang en voor welk budget.

Over Rondreizen met het hele gezin…

Rondreizen met het hele gezin is hét specialisme van Family Tours en onderscheid zich daarmee van andere reisorganisaties die zich richten op families. Omdat onze eigen vakanties altijd een rondreizend karakter hebben gehad, eerst zonder kinderen en later mét. De positieve ervaring van onszelf (maar ook van ondertussen vele gezinnen!) - om samen met de kinderen een rondreis te maken. Een rondreis is een intensere beleving dan twee - drie weken op dezelfde plek. Een rondreis is een unieke ervaring, die beantwoord aan de tijd toen we nog op de bonnefooi op vakantie gingen. Omdat het uitzoeken van een dergelijk reisje altijd veel tijd in beslag neemt met avonden zoeken en surfen op Internet om uiteindelijk niets bijzonders te vinden… Maar ook omdat wij merkten dat er nauwelijks aanbod is voor dit soort reizen met het hele gezin: Het bezoeken van verschillende gebieden, het verblijf in sfeervolle accommodaties en waar ook nog een grote kans op het ontmoeten van leeftijdsgenootjes bestaat voor de kinderen.

Twijfels over rondreizen met kinderen?

Misschien denk je: wat een gedoe, drie keer verkassen met al die spullen…ik ben op vakantie hoor! Maar als je de hele vakantie in het teken van de kinderen stelt in een saai huisje bij een zwembad, ben je dan tevreden? Wie kent niet het spreekwoordelijke verhaal van die ouders die zo bepakt en bezakt op vakantie gingen dat ze eenmaal onderweg ontdekten dat ze de kinderen vergeten waren. Is een volksverhuizing werkelijk nodig als je met kinderen op vakantie gaat? Luiers, poedermelk en spenen zijn ook in Spanje of Frankrijk te koop. Net als plastic schepjes en een luchtbed. Het is wel belangrijk om kinderen voor te bereiden op wat gaat komen waar ze naartoe gaan. Geen betere voorpret dan kindervoorpret. Verhuizen als je op vakantie bent is spannend! En zich aanpassen kunnen kinderen als de beste… Nu de ouders nog?

Kortom!

Wij laten zien dat het nog steeds mogelijk is voor zowel de kinderen, de ouders maar ook voor het hele gezin samen een fijne en en inspirerende vakantie te creëren.Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van Family Tours

Reizen van Family Tours

22 dgn Spanje langs alle hoogtepunten
Familierondreis Portugal, 10 dagen Porto naar Lissabon
Familievakantie in Italië, 8 dagen Rome en Cilento
Familierondreis Portugal, in 23 dagen van Noord naar Zuid Portugal
Familie rondreis Turkije, 10 dagen Zuid Turkije
Familierondreis Spanje, 10 dagen West- Andalusië