Experience Nubia

We zijn een kleine reisorganisatie, gespecialiseerd in reizen op maat in het Nubisch deel van Egypte. De Nubiers zijn een Afrikaanse minderheidsgroep in Zuid-Egypte. Onze uitdaging is enerzijds dit gebied bekender te maken bij toeristen en anderzijds de locale bevolking aan wat extra inkomsten te helpen.

Garanties:

vvkr Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.
STO STO-reisgarantie is een garantieregeling waarmee reisorganisaties kunnen voldoen aan de wettelijk verplicht gestelde garantieregeling. Deze garantieregeling zorgt ervoor dat u als reiziger verzekerd bent dat uw reisgeld veilig staat. U loopt nooit meer het risico dat u uw vooruitbetaling, en daarmee uw vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als u op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor u. Zij zorgen ervoor dat u weer veilig terug naar huis gehaald wordt. Zo kan u met een gerust hart op reis gaan en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie.


Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van Experience Nubia

Reizen van Experience Nubia

Egypte: strand en cultuur vakantie Marsa Alam & Aswan
8 daags sportief programma Aswan-Luxor, Egypte
16-daagse cultuurhistorische reis Noord-Soedan
8 daagse Egyptereis Luxor-Aswan
8 daagse woestijnsafari met kamelen, Nubie, Egypte
Bijzondere schildervakantie Nubië, Egypte
Nubie, Egypte. 15 daags totaalprogramma Luxor-Aswan-Abu Simbel