CRAWL

Op zoek naar een manier om kinderen te helpen die opgroeien in een omgeving minder welvarend dan die van `ons`? Dan nodigen wij je uit een tijdje te komen werken bij CRAWL in Calcutta, te India.

Het verschil tussen rijk en arm is in India helaas erg groot. Gelukkig worden er tal van pogingen gedaan dit verschil kleiner te maken, tevens pogingen vanuit het land zelf. Subhamita is één van de Indiaase die zich niet kan overgeven aan de armoede die zij om zich heen ervaart, terwijl zij zelf dagelijks te eten heeft, een dak boven haar hoofd heeft en geschoold is. CRAWL is een initiatief van deze vrouw om het leven van armere kinderen en volwassenen in haar omgeving te verbeteren. Met de hulp van vrijwilligers wordt dit initiatief gerealiseerd. Jij kan meehelpen!

CRAWL biedt verschillende projecten aan waarbinnen je werkzaam kan zijn met kinderen en/of volwassenen. Deze kunnen naar believen en in ieder gewenst aantal gecombineerd worden. Een eigen creatief denkvermogen wordt zeer gewaardeerd voor onder andere het indelen van lessen, speelmiddagen en voor organisatie van de basis wondverzorging hulp die wij bieden aan daklozen. De projecten worden geassisteerd door de lokale staff (bestaande uit drie medewerkers) en geleid door jou en de rest van het `vrijwilligersteam`!

Samen met andere vrijwilligers (afkomstig uit verschillende delen van de wereld) verblijf je in het vrijwilligershuis op loopafstand van de school en het treinstation. Wij vragen vrijwilligers op zijn minst een week werkzaam te zijn bij onze projecten. De bijdragen die wij vragen wordt besteed aan jouw accommodatie, treinabonnement, vervoer vanaf het vliegveld naar het huis bij aankomst. De rest valt onder jouw `financiële bijdrage aan CRAWL` voor het behoud van de duurzaamheid van de organisatie.


Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van CRAWL

Reizen van CRAWL

Vrijwilligerswerk in Calcutta, India