Bolivia Motorcycle Adventures

Dacht je ooit aan het verkennen van de spectaculaire wegen van Zuid Amerika per motor?   Rijden over de grootste zoutvlakte van de wereld of over de gevaarlijkste weg ter wereld?  Dacht je ooit aan zwemmen in een warm water meer of het beklimmen van een 5.000+ berg?  Het ontmoeten van inheemse stammen en het bezoeken van tempels uit de oudheid?  Het rijden op bergwegen met een adembenemend uitzicht of stomende tropische valeien met luie rivieren die je alleen kunt oversteken per kano of hangbrug?

 

Heb je daar ooit aan gedacht?  Nu kun je dat allemaal doen en nog veel meer.  En... zonder al dat gedoe van organiseren of de angst dat je verdwaalt in de Amazone jungle. Alles wat je hoeft te doen is een tour kiezen, op een vliegtuig stappen en vanaf het moment dat je hier op het vliegveld aankomt, tot het moment dat je via het zelfde vliegveld weer weg gaat, regelen wij alles voor je. Dat klinkt wel heel erg gemakkelijk, maar geloof ons, kiezen welke tour je wilt doen is slechts de eerste uitdaging.

 

Onze "basis" is te vinden in de "elleboog van de Andes", zo`n 100 km westelijk van Santa Cruz.  Dit is ook de plek vanwaar onze avonturen starten, meestal na een dagje relaxen om te acclimatiseren en de jetlag de baas te worden.

 

Onze gidsen zijn meertalig (Nederlands, Engels, Duits en Spaans) en zijn ervaren motor-reizigers.  Ze wonen reeds jaren in Bolivia en kennen dus de cultuur en de beste methode om dingen gedaan te krijgen.

 

De motoren zijn recente Japanse dual sport modellen zoals Kawasaki KLR 650, Honda XL 650 en XRV 750 en voor de kortere rijders hebben we de Suzuki DR 650.

 

Op de minder avontuurlijke tours kun je een pasagier mee nemen.Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van Bolivia Motorcycle Adventures

Reizen van Bolivia Motorcycle Adventures

Motorreis Bolivia: Highlander I
Motorreis Bolivia: Highlander 2
Motorreis Bolivia: Amazonia
Motorreis Bolivia: Motorcycle Diaries
Motorreis Bolivia: The Wild Wild West
Motorreis: Discover Bolivia
Motorreis Bolivia: Mission Impossible