Arianepatagonia

Reizen met Ariane is zeker niet saai, je zult plaatsen ontdekken en mensen ontmoeten die een gewone toerist nooit zou tegenkomen. Ariane:

Naast de traditionele excursies die men kan vinden, zoals boottochten over de vele meren, wandelen en klimmen in de bergen en bijvoorbeeld het skieën in de winter, heb ik gezocht naar manieren om Argentinië te leren kennen, zoals ik ervan heb gedroomd, namelijk tradities beleven en van de cultuur leren. Paarden, gaucho`s, schapen, koeien,indianen, uitgestrekte natuur, zonsondergangen, sterrenhemels, volle manen, de majestueuze condors, walvissen, orka`s en alle fauna die men hier in het binnenland kan tegenkomen zijn gewoonweg niet te vinden in Europa.
 
Ik heb geprobeerd reizen samen te stellen waar ikzelf elke keer van geniet en iedereen mee wil nemen om een onvergetelijk avontuur en deel van Argentinië te beleven waar je jarenlang op kunt teren. Het uitgangspunt is de stad Bariloche, mede omdat er een vliegveld is met meerdere verbindingen per dag naar Buenos Aires en andere delen van het landBekijk reisaanbod

Ga naar de website van Arianepatagonia

Reizen van Arianepatagonia

Trans-Patagonië - van de Andes tot Atlantische Oceaan
Paardrijden in Patagonia, Argentinie