Mi Cuento Reizen

Onze spirituele vakantie, Stilteretraite en retraite vinden plaats in Spanje, Andalusië

De door ons georganiseerde groepsreizen vinden plaats in het prachtige Andalusië, de meest Zuidelijke streek van Spanje. Andalusië kent een afwisselend landschap, dat ook nog eens met de seizoenen verandert. Het groene voorjaar maakt in de zomer plaats voor meer aardse tinten. Elk seizoen heeft zijn eigen kracht en schoonheid en maakt jouw spirituele vakantie uniek.

De uitgestrekte en soms overweldigende natuur nodigt uit tot naar binnen keren. Dat is wat jij tijdens onze retraites gaat doen. Elk op zijn eigen wijze, zijn onze reizen opgebouwd om naar jouw kern te gaan. Om weer te gaan luisteren naar jouw hart. Om te gaan kijken naar wat jouw hart sneller doet slaan. Wat beweegt jou als mens? Wat houdt je tegen om voluit te leven? Welk verhaal heb jij te vertellen? Ook nodigt de natuur uit om buiten te zijn en om ons met haar te verbinden. Indien de weersomstandigheden dit toelaten, zijn wij dan ook zoveel mogelijk buiten. Dit kan zijn in de vorm van wandelingen of in de vorm van meditatie en andere sessies in de omgeving van onze accommodaties.

 

Volledig georganiseerde groepsreizen met ruimte voor individualiteit

Tijdens onze spirituele reizen en stilteretraite streven wij naar groepsgroottes tussen 5 en 10 deelnemers. Het programma is zowel diepgaand en intensief, als ontspannend. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en ook is er voldoende vrije tijd tussen de programma-onderdelen in. Als jij de diepgang met ons wilt induiken, en daarnaast wilt genieten van al het moois dat Andalusië je kan bieden, de gezelligheid en steun van een groep, dan nemen wij jou graag mee op reis!Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van Mi Cuento Reizen

Reizen van Mi Cuento Reizen

Stilteretraite in Andalusië
Magisch Ritueel in Andalusië
Latifa Meditatiereis in Andalusië