Típica reizen

Wilt u binnenkort een vakantie Peru boeken, een individuele rondreis door Chili maken of bent u meer geïnteresseerd in bijvoorbeeld een groepsreis naar Argentinië? Dan bent u op de juiste website. Típica Reizen is dé Zuid-Amerika specialist in Nederland en België! Al sinds onze start in 2006 bewijzen we dat onze persoonlijke aanpak en hoge mate van flexibiliteit, uitermate tevreden reizigers opleveren. We laten u het land niet alleen zien, maar ook echt beleven. Dit door waar mogelijk van gebaande paden af te wijken, zodat u tijdens uw reis meer van het land zult zien dan de gemiddelde toerist.

Al jarenlang hebben we met onze passie en expertise, maar vooral ook door het meedenken met onze klanten, diverse awards in de wacht gesleept. 

Met een groepsreis of liever individueel?

Onze specialiteit is het aanbieden van op maat gemaakte individuele reizen naar Zuid-Amerika. Maar u kunt ook kiezen voor onze exclusieve groepsreizen, zoals onze nieuwe exclusieve groepsreis Peru en onze succesvolle exclusieve groepsreis naar Argentinië. Overnachtingen in de luxere hotels, alle vluchten, transfers en excursies inbegrepen, een bijzonder gedreven reisleiding en een kleine groep.

Maar u kunt uw reis natuurlijk ook zelf samenstellen met behulp van onze bouwstenen of kiezen voor een "standaard" individuele reis en deze op punten naar uw wens aanpassen.

We hebben tevens ruime ervaring in het organiseren van studiereizen voor universiteiten en onderzoeksreizen voor bedrijven, neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Tipica Reizen?

Bij een geheel of gedeeltelijk verzorgde reis, nemen wij u alle zorgen uit handen. We verzorgen de vluchten, de hotels, excursies en transfers. Speciale wensen? Geen probleem, wij regelen het. Tijdens uw rondreis hoeft u dus maar 1 ding te doen: genieten!

Een groot voordeel van Típica Reizen is dat u, bij problemen of vragen tijdens uw reis, gebruik kunt maken van het 24-uurs noodnummer in Argentinië. Hier staan wij u in het Nederlands te woord, kunnen we wanneer nodig direct actie ondernemen en is er geen vervelend tijdsverschil met Europa.

100% tevredenheid

Inmiddels bestaan we meer dan 10 jaar en tot op heden hebben we een tevreden klanten bestand van 100%! Er is letterlijk nog niemand geweest die niet tevreden was. Neem dus geen risico en boek uw komende Zuid-Amerika reis bij Típica!Ga naar de website van Típica reizen