BackPackMe

Wij zijn gespecialiseerd in backpacken in Australië en backpacken in Nieuw-Zeeland.  Ook hebben onze reisspecialisten prachtige reizen  gemaakt door Thailand en Vietnam.

Missie van BackPackMe

Wij willen dat jouw buitenlanddroom uitkomt. Wij geloven niet alleen, maar weten ook allemaal uit eigen ervaring hoe gaaf BackPacken is. We weten dan ook zeker dat het een ervaring is die je niet mag missen, nooit zult vergeten en zeker je leven zal verrijken! Niet te veel poes pas, maar precies dat wat je nodig hebt om zonder zorgen van start te gaan met jouw avontuur!

Service van BackPackMe

Wij bieden jou een persoonlijke en uitgebreide service. Iedereen is welkom om een afspraak te maken bij ons op kantoor te Breda. Is Breda te ver? Dan plannen we graag een afspraak in via Skype. Wij vertalen jouw reiswensen in een vrijblijvende offerte, waarbij jij kunt aangeven wat noodzakelijk voor je is.

Professionaliteit van BackPackMe

Na de boeking, blijven we in contact. Je kunt ons altijd bereiken wanneer je adviezen en tips wilt voor je wereldreis, of wanneer je nog snel je ticket wilt wijzigen. Zo kun je met een gerust hart genieten van de naderende backpackreis. We geloven er verder in dat je niet teveel vast moet leggen voordat je vertrekt, we houden dan ook van flexibiliteit in onze producten en tickets, korte reisjes en startpakketten om je op weg te helpen!

 

 Ga naar de website van BackPackMe