Mora Travel

Mora-Travel is expert in Madagascar-reizen. Sinds 2000 organiseren wij reizen op Madagascar. Mora-Travel is opgericht door Monique van der Heijden die meer dan 10 jaar permanent op Madagascar heeft gewoond en gewerkt. Het doel van Mora-Travel is Madagascar in al haar fecetten te laten zien én beleven door de reizigers.

Met respect voor het land en haar bewoners willen wij een onvergetelijke ervaring aan de toeristen bieden! Wij vinden het heel belangrijk dat de lokale bevolking kan meeprofiteren van de inkomsten uit toerisme.Daarom werken wij daar waar mogelijk samen met plaatselijke gidsen en organisaties. Al onze chauffeurs/gidsen zijn met ons bedrijfje meegegroeide Malagasy. Zij kennen hun land per uitstek en kunnen er veel over vertellen.

Mora Travel staat voor:

  • Maatwerk. Mora-Travel is ervaren in het organiseren van maatwerk-reizen voor individuele reizigers of kleine groepen. Als wij uw wensen kennen, maken wij geheel kosteloos een persoonlijk voorstel met prijsopgave voor u.
  • Van gebaande paden. Een mogelijkheid bij Mora-Travel is de mix tussen reizen en vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk bij een lokale organisatie en leven ver weg van de bewoonde wereld tussen de lokale bevolking is de beste manier om de cultuur en de mensen te leren kennen.
  • Verantwoord reizen. Als u met Mora-Travel reist laat u de lokale bevolking mee profiteren van de inkomsten uit toerisme. Wij werken uitsluitend samen met plaatselijke gidsen en organisaties.


Ga naar de website van Mora Travel