Suwannaphum

Wij willen de uitdaging aangaan een sociaal-cultureel-sport-onderneming op te zetten. Suwannaphum werkt samen met lokale bevolking en bestaande, duurzame organisaties (in Cambodja en Nederland). Wij willen vooral bijdragen aan de Cambodjaanse groep mensen die in een, voor hen, uitzichtloze situatie zijn beland. Ons idee komt voort uit de gedachte dat iedereen, waar ook ter wereld, recht heeft op een menswaardig bestaan.

Gezamenlijke passies, van de initiatiefnemers Kwok-Leung en Mark, hebben geleid tot het opzetten van Suwannaphum. Ons doel is een gezonde sociale onderneming op te zetten waarbij (kans)arme mensen in Cambodja een menswaardig- en zelfstandig bestaan op kunnen bouwen. Wij willen bestaande projecten, die zich richten op duurzame werkgelegenheid en opleidingskansen, ondersteunen. De eerste stap die wij nemen is het organiseren van een bijzondere sportreis.

Sociaal ondernemers, zoals de mensen achter Suwannaphum, ondernemen om de wereld te verbeteren. Zij bezitten eigenschappen van een ondernemer maar worden gedreven door de wil om een bijdrage te leveren economische maar ook sociale welvaart. Daarnaast gebruiken zij een gezond verdienmodel waardoor ze financieel zelfvoorzienend zijn.Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van Suwannaphum

Reizen van Suwannaphum

Unieke sportreis door Cambodja