Mijn Bestemming Peru

Mijn Bestemming Peru is een organisatie voor Spaanse lessen, vrijwilligerswerk, accommodatie en tours en wij hebben als doel om voor jou het meest geschikte programma voor een kort of lang verblijf in Peru te plannen. Wij bieden je een verscheidenheid aan pakketten met een mix van leren, reizen en vrijwilligerswerk.
Wij personaliseren programma’s en tours voor individuele reizigers, kleine en grote groepen, universiteiten en vrijwilligers over de hele wereld. Onze uitdaging is om de verwachtingen van onze klanten te overstijgen, de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden in onze programma’s, je tijd en investeringen te optimaliseren en onnodige kosten te verminderen.

Wij geloven dat een ander land bezoeken meer is dan alleen het maken van foto’s van de hoogtepunten van de plaats. Ons doel is om een totale culturele onderdompeling te creeren in combinatie met leren en participeren, wat jou een onvergetelijke ervaring zal opleveren.
Wij nodigen je uit om meer te leren over ons, dus lees waarom wij de beste keuze zijn in deze markt.

Wij zijn een in Nederland gevestigde onderneming, maar omdat we onze services willen aanbieden in Peru zelf, hebben we medewerkers in Nederland én in Peru. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze vrijwilligers optimaal te begeleiden en om ervoor te zorgen dat onze klanten alle steun en hulp hebben op elk moment vóór en gedurende hun verblijf in Peru.Ga naar de website van Mijn Bestemming Peru