GoNamibië

GoNamibië is DE reisspecialist naar Namibië. Wij organiseren de mooiste reizen voor u. Wat dacht u van een self-drive, fly-in safari, kampeer-safari of losse accommodatie en arrangementen? Alles is mogelijk! GoNamibië biedt u een verscheidenheid aan hotels en lodges van eerste klasse luxe hotels en mooie guest lodges tot simpele rustieke accommodatie in de rustige omgeving van de bush. Ook voor reizen voor u op maat gemaakt kunt u bij ons terecht. Voor iedere reiziger wat wils!

Waarom een specialist voor Namibië? Omdat de natuurschoon van Namibië, de flora en fauna en de rijke diversiteit aan natuurverschijnselen het land een bestemming maken die het hele jaar door aantrekkelijk is om door te reizen. Daarnaast maken de diverse vriendelijke bevolkingsgroepen en verschillende culturen het land compleet. Kortom, dit land vol contrasten, vol afwisseling qua natuur, cultuur en wildlife verdient het om ontdekt te worden!

Samen met onze agent in Namibië bieden wij persoonlijke service en waar voor uw geld. Onze aandacht gaat door tot in de details. Door de prettige samenwerking en goede prijsafspraken kunnen wij u onze reizen en arrangementen tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Daarnaast bent u verzekerd van persoonlijke service en een 24-uurs aanspreekpunt in Namibië, zodat u zelf niets anders hoeft te doen dan optimaal genieten van uw reis!

Heeft u speciale reiswensen of bijzonderheden, laat het ons weten, wij maken graag de ideale reis door Namibië voor u. Boek bij ons uw droomreis naar dit onvergetelijke land!

Lisenka Sterkenburg
Namibië ReisspecialistGa naar de website van GoNamibië