Voluntoura

Wil jij graag vrijwilligerswerk doen in het buitenland? Of wil jij stage lopen in het buitenland en ben jij op zoek naar een betrouwbare stageplek? Ben jij bereid hulp te bieden aan mensen die dat hard nodig hebben en wil je zelf een unieke ervaring opdoen? Als jij ook gelooft in collectieve inspanningen voor een betere wereld komen wij graag in contact met jou! Voluntoura begeleidt vrijwilligers en stagiaires bij kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten in Cambodja. Dat doen wij op een persoonlijke manier, voor een zo laag mogelijke prijs.

Cambodja is een land met een prachtige natuur, eeuwenoude tempels, traditionele plattelandsdorpjes en een vriendelijke bevolking. Helaas ook een land met een geschiedenis van (burger)oorlogen. Daardoor heeft de sociale en economische ontwikkeling decennia lang stilgestaan. Hoewel het langzaam beter gaat is het land nog steeds afhankelijk van ontwikkelingshulp. De behoefte aan kennisoverdracht is groot. Jij kunt misschien je steentje hieraan bijdragen.

Vrijwilligerswerk en stage mogelijkheden in Cambodja
Wij bieden verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers en stagiaires vanaf 17 jaar. In de sloppenwijken van Phnom Penh hebben wij vrijwilligers nodig die de lokale staf willen ondersteunen op een kinderdagverblijf. Ook op onze Leercentra, waar les aan (kans)arme kinderen wordt gegeven, kunnen wij de hulp van vrijwilligers goed gebruiken. In een Boeddhistische tempel, ongeveer 12 kilometer buiten de hoofdstad, is behoefte aan vrijwilligers die willen helpen bij het leren van de Engelse taal aan monniken en kinderen. Deze projecten zijn al mogelijk vanaf 2 weken. Wil je kennismaken met vrijwilligerswerk en ook nog wat van het land zien? Dan is een tweeweekse ontdekkingsreis door Cambodja wellicht wat voor jou. Onze projecten lenen zich ook als internationale stage. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Cambodja kunnen wij ook (afstudeer)stages op maat aanbieden.Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van Voluntoura

Reizen van Voluntoura

Ontdek Cambodja en jezelf als vrijwilliger
Vrijwilligerswerk op een kinderdagverblijf in Cambodja
Engelse les geven in Cambodja
Vrijwilligerswerk in een Boeddhistische tempel
Stage lopen in Cambodja
Computerles geven in Cambodja