Local Dreamers

Local Dreamers is een organisatie geboren uit de pure passie van een aantal jonge idealisten voor Zuid-Amerika, en Ecuador in het bijzonder.

Wij zijn dromers. Een jong team dat snel, direct, open, betrokken, gepassioneerd en dynamisch te werk gaat. Iedere dag proberen we onze dromen met iedereen te delen en de dromen van anderen waar te maken. Dat doen we met veel energie en plezier, maar ook met een boodschap. Bijdragen aan een wereld waar mensen blij van worden. Beetje bij beetje

Mensen gaan vaak naar een ontwikkelingsland met het idee te helpen. Een term die bij Local Dreamers liever wordt vermeden. Hulp is namelijk lang niet altijd iets wat de mensen nodig hebben. Zij zijn namelijk helemaal niet zielig, en vaak net zo gelukkig als jij en ik. Wat we wel kunnen doen is bijdragen aan lokale doelen. Proberen de droom van een ander waar te maken. Zij aan zij aan de slag gaan met onderwijs, sport, kinderen, toerisme, milieu of ondernemerschap. Samen elkaars talenten ontwikkelen. Met de kennis, talenten, energie en ervaring van onze vrijwilligers en stagiairs proberen we van toegevoegde waarde te zijn voor lokale projecten en haar afnemers. Projecten die ook zonder onze aanwezigheid genoeg basis hebben om te bestaan.

 Ga naar de website van Local Dreamers