Posterheide kunstreizen

Onze moderne tijd staat meer en meer in het teken van creatief denken. Daarbij is een kunsthistorische kennis zeer dienstbaar, zo niet soms onmisbaar. Al meer dan 25 jaar heeft Posterheide Brabant duizenden geïnteresseerden in de wereld van de beeldende kunst meegenomen.

In deze periode zijn weinig cursusthema's overgeslagen en veel reisdoelen in de wereld bezocht. Wij kijken dan ook terug op een bijzondere periode. De visie op kunst- en cultuurgeschiedenis staat echter niet stil. Elk jaar vernieuwen wij het programma, zodat het nog meer verrassend en beter afgestemd is op uw wensen. Het reisprogramma voor 2015 is ook deze keer ambitieus met nieuwe bestemmingen. Onze reizen zijn ‘op maat‘ gemaakt, voor deelnemers met hoge verwachtingen en een verwende smaak. Daarin onderscheiden zich de reizen van Posterheide Brabant.

Posterheide Brabant is een gespecialiseerd particulier instituut dat al meer dan 25 jaar op professionele wijze cursussen, seminars, reizen en excursies op het gebied van kunst- en cultuurgeschiedenis organiseert. Veel cursussen van Posterheide Brabant sluiten logisch op elkaar aan. Door een aantal van deze cursussen te volgen, kunt u in de loop van de jaren een goede kunsthistorische kennis krijgen.Ga naar de website van Posterheide kunstreizen