Spirituele Vakantiereizen

Diana Bergsma, oprichtster en eigenaresse van Innerlijke Reizen, is de drijvende kracht achter Spirituele Vakantiereizen & Retraites. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij deze spirituele vakantie reizen en retraites voor mensen die meer uit het leven willen halen en die daarvoor “een innerlijke reis” willen maken. Diana heeft jaren ervaring met het organiseren van groeps retraites en coaching van mensen, in binnen- en buitenland

Onze visie achter de Spirituele Vakantie Reizen is dat persoonlijke aandacht in een omgeving waarin je tijd en ruimte krijgt de sleutel is, om echt “naar binnen te gaan”. Je zult de reizen/retraites ervaren als een ware ontdekkingsreis.

Jij mag genieten van een rijk en uitgebreid programma dat een diepgaande werking teweeg brengt! In de coaching reizen zijn altijd twee professionele therapeuten, trainers of coaches aanwezig. Zij zorgen voor een veilige bedding en bieden een dynamisch programma waarin jij juist jou inbreng in kan hebben. Wij zien mensen veranderen in zo'n reis, ze zien weer mogelijkheden en lichtpuntjes in hun leven. Dat wij daarbij mogen zijn is fantastisch.

Wij geloven dat jij zelf zorg hebt voor jouw energie, vitaliteit en geluk. Vertrouw erop dat jij zelf degene bent die kan veranderen. Open je hart en volg haar. De retraites bieden rust en ruimte hiervoor!

♦Innerlijke Reizen heeft het grootste aanbod op het gebied van Spirituele Vakanties. Deze reizen stimuleren je persoonlijke ontwikkeling. Maandelijks heb jij keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele Retraites: Coaching en Mindfulness, Zen en Healing Tao, Stilte en Muziek, Schrijfretraites en ten slotte Yoga-Rawfood retreats. Deze vakantiereizen vinden plaats in Nederland, Spanje, België en Portugal. Natuurlijk informeren wij je desgewenst persoonlijk naar de mogelijkheden en helpen zo met de keuze die het beste bij jou past.

Garanties:

vvkr Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.
STO STO-reisgarantie is een garantieregeling waarmee reisorganisaties kunnen voldoen aan de wettelijk verplicht gestelde garantieregeling. Deze garantieregeling zorgt ervoor dat u als reiziger verzekerd bent dat uw reisgeld veilig staat. U loopt nooit meer het risico dat u uw vooruitbetaling, en daarmee uw vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als u op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor u. Zij zorgen ervoor dat u weer veilig terug naar huis gehaald wordt. Zo kan u met een gerust hart op reis gaan en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie.


Ga naar de website van Spirituele Vakantiereizen