ZIMBA SAFARIS

Maatwerkreizen zijn niet altijd duurder, maar wel zo uniek!

Introductie
Zimba Safaris bestaat 10 jaar. Gespecialiseerd in avontuurlijke maatwerkreizen naar onbekende en bekende locaties in Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania en Malawi.

Wij werken niet met groepsreizen en overland trucks, maar wijken al te graag af van de commerciële standaard programma's. Onze individuele maatwerkreizen zijn 'echte' maatwerkreizen tegen een concurrerende prijs en met grote zorg samengesteld om iedere reis een bijzonder karakter en een personal touch te geven.

Onze offertes zijn duidelijk en uitgebreid, zonder verborgen kosten. Bij Zimba Safaris kunt u zeker zijn van prachtige locaties, comfortabele of luxe accommodaties, een bijzondere gastvrijheid, een uitmuntende service en dat u een onvergetelijke safari zult beleven.

Meer dan 350 accommodaties die los van elkaar te boeken zijn en unieke safari mogelijkheden met freelance privé gidsen. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt gaan wij voor u aan de slag om er iets moois van te maken - wij reizen als het ware met u mee!

Specialisme:

  • Unieke privé safari mogelijkheden met freelance privé gidsen
  • Traditionele wandelsafari’s voor de gematigde wandelaar en echte pioniers
  • Meerdaagse en korte kanosafari’s
  • Rondreizen met privé chauffeur/gids
  • Houseboating en privé safari’s
  • Kleinschalige accommodaties in lokaal beheer
  • Thema reizen; single, fotografie, honeymoon, met kids, birdwatching, teambuilding met Nederlandse coach, groepsreizen.


Wij zijn aangesloten bij: ATTA, VVKR, GGTO (garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators)

Garanties:

vvkr Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.
GGTO De Stichting GGTO biedt garantie aan reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.


Ga naar de website van ZIMBA SAFARIS