Waterproof Tours Suriname

Waterproof Tours Suriname is een touroperator die een klein aantal gespecialiseerde trips uitvoert. Wij hebben zelf deze trips met grote zorg ontwikkeld, om u binnen ons specialisme het beste van Suriname te laten beleven.
Service, kwaliteit, en zorg voor interessante en gevarieerde inhoud van onze trips staan bij ons hoog in het vaandel.

De bekendste trip is de  magische ontmoeting met de dolfijnen tijdens de Sunset & Dolphins Trip waarbij u aan het einde van de middag lekker uit kunt waaien op de Commewijne rivier, onder het genot van een hapje en een drankje. In de ochtend is er ook de Dolphins & Beach tour waarbij u ook het ruige strand van de Atlantische oceaan aandoet.

Nieuw ontwikkeld door Waterproof is The Sugar Trail.  We nemen u mee langs de historische tijdlijn van suiker in Suriname in “the sugar trail”.  We laten u op ontspannen wijze de charme van Commewijne ervaren en het zoetzure suikerverleden van dit district ontdekken. Na deze trips zult u ook de gehele geschiedenis van Suriname kennen.

Helemaal anders dan anders is onze dagtrip de Moengo Cultural Experience.  Laat u inspireren tijdens deze trip in dit rustieke gebied waarbij u een unieke combinatie van Aucaanse cultuur, historie en kunst zult ervaren.

Met deze drie trips waarbij afwisselend ontspanning, historie en cultuur de boventoon voeren heeft u een goede basis voor een bijzondere reis in Suirname.

Gezien onze uitgebreide ervaring in het toerisme in Suriname kunnen wij u tevens van dienst zijn bij het plannen, samenstellen en boeken van uw gehele vakantie in Suriname, om uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken. Wij denken graag met u mee. Ga naar de website van Waterproof Tours Suriname