Oranje Safari

Kenia staat bekend als dé wildlife bestemming van Afrika. Het bezoeken van de wereldberoemde Masai Mara ( bekijk hier onze Masai Mara trips ) staat op vele verlanglijstjes. Een Kenia safari staat in het teken van wilde dieren, de Big Five en natuurlijk de Masai stam. Tijdens je Kenia safari vinden wij vrijheid en afwisseling het belangrijkst. Speur met je gids naar leeuwen en luipaarden en slaap midden in de bush in je tented camp voor het echte Afrika gevoel. Of bekijk het wild niet alleen vanuit een jeep, maar ga ook eens te voet op pad samen met een ranger of wandel door vulkanisch landschap met meren en watervallen. Kenia is een van de mooiste safari bestemmingen in Afrika.

Natuur parken als Amboseli, Lake Nakuru, Masai Mara en Tsavo maken van Kenia een ideaal safari land. Kenia reizen kunnen uitstekend gecombineerd worden met een strandvakantie in Kenia aan de uitgestrekte stranden in de omgeving vanMombasa, Diani Beach, . Kenia is uniek door de vele mogelijkheden om safari te combineren met een strandvakantie Kenia kan worden gezien als microkosmos van bijna het gehele Afrikaanse continent en biedt spectaculaire uitersten en klassieke contrasten. Grote kuddes olifanten en aan de horizon de besneeuwde Kilimanjaro; hier leven duizenden roze flamingo’s, hoeden de Masai hun kuddes en migreren jaarlijks miljoenen gnoes. Uitgestrekte bossen, savannen met acacia’s en glinsterende zoetwatermeren wisselt u af met de beeldschone, spierwitte stranden van de Indische Oceaan. Deze afwisselende bestemming biedt u wereldberoemde wildparken als de Masai Mara, Amboseli, Tsavo, Lake Nakuru, Meru, Shaba en Samburu.

Overnachten doet u hier in uitstekende hotels, lodges en tented camps waar het u aan niets zal ontbreken. Een ideale vakantiebestemming die het mooiste van Afrika verenigt! Ook als u uitsluitend een prachtige strandvakantie wenst of uw safari wilt combineren met een verblijf aan het strand Hoogtepunten Wat eigenlijk niet aan uw reis naar Kenia mag ontbreken is een bezoek aan Masai Mara Game Reserve. Het reservaat, geopend in 1961, beslaat ongeveer 1.800 km² en vormt één geheel met de Serengeti in Tanzania. In het oosten wordt het park door de Loita heuvels begrensd, westelijk door het prachtige Esoit-Oloolo en in het noorden door de Ithong heuvels.Ga naar de website van Oranje Safari