Barrio Life

Barrio Life is een Nederlandse reisorganisatie uit Amsterdam. Wij organiseren kleine groepsreizen op avontuurlijk routes waarbij het contact met de lokale bevolking centraal staat. Reis met ons met nomaden en eigen kameel door de Marokkaanse Sahara of steek als Arabier de straat van Gibraltar over naar Andalusisch Spanje.

Barrio Life staat voor reizen naar het echte lokale leven. Een land ervaren door de ogen van de lokale bevolking.

Reizen van de gebaande paden. Contact met locals. Inzichten in andere culturen en levensvisies. Lokale gerechten proeven. Wandelen in de wilde natuur. De historie van een gebied ontdekken. En op een duurzame manier reizen.

De bouwstenen van de reizen van Barrio Life zijn deze 7 reiservaringen. Even maak je deel uit van een andere cultuur. Van het lokale leven

Garanties:

vvkr Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.
STO STO-reisgarantie is een garantieregeling waarmee reisorganisaties kunnen voldoen aan de wettelijk verplicht gestelde garantieregeling. Deze garantieregeling zorgt ervoor dat u als reiziger verzekerd bent dat uw reisgeld veilig staat. U loopt nooit meer het risico dat u uw vooruitbetaling, en daarmee uw vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als u op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor u. Zij zorgen ervoor dat u weer veilig terug naar huis gehaald wordt. Zo kan u met een gerust hart op reis gaan en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie.


Ga naar de website van Barrio Life