Hansaguides

Op zoek naar een reis naar Estland? Wel, daarvoor bent u zonder twijfel op de juiste plek. Onze missie is niet zozeer het verkopen van hotelkamers en pakketreizen, maar eerder het promoten van Estland als toeristische bestemming. Wij zijn verliefd op dit land en willen dat gevoel delen met anderen.

Omdat we zelf inwijkelingen zijn, kunnen we u een uniek perspectief op Estland bieden en net die plaatsen aanbevelen die voor toeristen het adembenemendste zijn, maar door “locals” soms vergeten worden.

Als u via ons uw reis boekt, betekent dat dan ook een garantie op een onvergetelijke vakantie, waar niet enkel de toeristische hotspots aangedaan worden, maar waar we u als reiziger in staat stellen dieper in te gaan in het land en het ware karakter van het land en zijn bevolking te leren kennen.

We hebben alle hotels en pakketten die we aanbieden zorgvuldig uitgezocht om u de best mogelijke Estlandervaring te geven en u kunt ervan op aan dat we niets promoten waar we zelf niet van geloven dat het voor u goed genoeg is.

Naast onze standaardpakketten, stellen we graag (en gratis!) samen met u op maat gemaakte reizen samen, gebaseerd op uw interesseveld.

We kijken er in ieder geval naar uit van u te horen en u als onze gast in Estland te mogen ontvangen!Ga naar de website van Hansaguides