SNP Natuurreizen

SNP werd 25 jaar geleden opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Inmiddels is SNP in Nederland de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van onze organisatie en van elke reis die we aanbieden. Wij menen dat je op reis het meest geniet in kleine reisgezelschappen van gelijkgestemden, met gevoel voor natuur en cultuur en met respect voor de lokale bevolking.

Over ons aanbod
Wij bieden je groepsreizen, in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding. Je kan ook individueel met ons reizen, alleen of met je eigen reisgezelschap. In ons aanbod tref je wandelreizen en fietsreizen, van lichte tochten en standplaatsreizen tot pittige wildernistrekkings en natuurexpedities. Onder de noemer Travelkids valt een groot aanbod originele gezinsvakanties, variërend van ezeltochten tot avontuurlijke multi-activity kampeerreizen en van ingerichte tenten op een camping met speel- en zwemfaciliteiten tot tropische reisavonturen. Ons aanbod van rondreizen bied je de gelegenheid om - op je gemak en vanuit prachtige accommodaties - alle facetten van een streek te leren kennen. Op onze winterreizen verken je de witte natuur al langlaufend, op sneeuwschoenen of op ski's. Tijdens onze themareizen kan je je verdiepen in vogels, bloemen, vlinders, reptielen, fotografie, literatuur, wijn en spijs of yoga. Voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen is er maatwerk mogelijk. Bij deze reizen creëer je je eigen avontuur op maat uit diverse reisonderdelen.

Goed voorbereid op reis
In Nijmegen werkt een team van meer dan zeventig bevlogen medewerkers aan de organisatie van je reisplezier. We zoeken constant naar originele reisbestemmingen, geven je graag goed reisadvies, boeken je accommodaties en op verzoek ook je heen- en terugreis.

Voor elke individuele reis stellen we een uitgebreid Nederlandstalig reispakket samen. Hierin vind je informatie over de lokale natuur, cultuur en geschiedenis, tips voor restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. Ook bevatten onze pakketten wandelingen en fietstochten, inclusief kaartmateriaal.

Je kan bij ons terecht met al je vragen en opmerkingen. Na terugkomst van je reis ontvang je onze enquête; jouw ervaringen dragen zo bij aan de continuïteit van onze kwaliteit.Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van SNP Natuurreizen

Reizen van SNP Natuurreizen

Zuid-Afrika Natural Birder’s Paradise: 18 dagen
Madeira rondreis
Zuid-Afrika - Westkaap per fiets, 18 dagen
Costa Rica – Vogelreis, 17 dagen
Madeira wandelvakantie
Engeland - Cornwall & Devon, 7 dagen
Schotland - Western Highlands
Marokko Vogelreis: 12 dagen
Sri Lanka - Vogelreis: 17 dagen