FOX vakanties

Al jarenlang is FOX Vakanties dé internetreisorganisatie naar verre bestemmingen. FOX is een innovatief bedrijf met als doel u kennis te laten maken met al het moois wat deze wereld te bieden heeft. Vele reislustige Nederlanders hebben met FOX Vakanties al genoten van een topvakantie naar hun favoriete bestemming.

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. De programma’s van onze uitgebalanceerde reizen zijn uiteraard afgestemd op de indrukwekkende cultuur of natuur van de bestemming en worden veelal afgesloten met enkele dagen verblijf aan het strand, zodat u heerlijk kunt bijkomen én kunt nagenieten van de geweldige indrukken die u tijdens de reis heeft opgedaan.

Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, Nederlandssprekende reisleiding. Bovendien worden onze ervaren reisleiders vanaf 2013 ook nog eens opgeleid volgens een door de ANVR gecertificeerde opleiding!Ga naar de website van FOX vakanties