YourWay2GO

Reizen zoals jij het wilt!

YourWay2GO is dé reisspecialist voor individuele reizen naar meer dan 30 landen.

Voor iedere bestemming hebben we een aparte landenwebsite gemaakt (of de website komt dit jaar live). Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je reis voor te bereiden.

Wij hebben als reisfilosofie dat we reizigers de mogelijkheid willen bieden om zelf die reis samen te stellen die bij hen past. Volop individuele vrijheid, met de medereizigers die je zelf uitkiest en waar je persoonlijke wensen centraal staan.

​We hebben een bewuste keuze gemaakt om alleen individuele reizen aan te bieden omdat we zelf meer binding hebben met het zelfstandig rondreizen. Door deze keuze bieden we alleen rondreizen aan waar we ook zelf achter kunnen staan. Voor jou heeft dit als voordeel dat je met gelijkgezinden praat!

Wij zijn voor je op zoek naar en verblijven zelf in die leuke drie- en vier sterren hotels die minder massaal zijn. Of we maken je deelgenoot van onze ontdekkingsreizen in die uithoeken van deze wereld waar zelfs geen driesterren hotels zijn. Hier ben je nog een reiziger en geen nummer!

​Zelf zijn we ook reizigers pur sang met jarenlange reiservaring in alle uithoeken van de wereld. Ook nu nog combineren we ons werk op kantoor met het zelf rondreizen op deze mooie wereld. Wij zijn nog steeds op zoek naar die pareltjes in de uithoeken van deze planeet. Daarom kunnen we je uit eerste hand zelf advies geven.Ga naar de website van YourWay2GO