Natuurlijk Reizen

Kleinschalig en duurzaam, daar staat Natuurlijk Reizen voor. Wij reizen met kleine groepen en bevorderen de lokale economie en proberen in alle opzichten groene en duurzame keuzes te maken.

Wij organiseren reizen naar bijzondere streken waar u kennis maakt met de cultuur en natuur. Tijdens uw verblijf komt u in contact met de lokale bevolking en proeft u van de traditionele keuken. Wij zetten onze reizen zo uit dat u hiervan het meest geniet in kleine reisgezelschappen van gelijkgestemden. Respect voor natuur en cultuur staat tijdens de reizen centraal. U kunt kiezen voor reizen in een kleine groep, individueel of op maat!

Wij hebben bewust voor een helder "all-in" prijsconcept gekozen; dit wil zeggen dat excursies, uitstapjes en het merendeel van de maaltijden in de prijs inbegrepen zijn. U hoeft bij ons dus geen rekening te houden met hoge extra kosten. Uw uitgaven tijdens de reis zullen daarom beperkt blijven.

 

Garanties:

vvkr Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.
GGTO De Stichting GGTO biedt garantie aan reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.


Bekijk reisaanbod

Ga naar de website van Natuurlijk Reizen

Reizen van Natuurlijk Reizen

Slovenië: Slow-Down arrangement (4 dgn)
Italië: Individueel genieten rond het Comomeer - 8 dgn
Italië: Ligurië: Ligurische Alpen - 8 dgn
Malta & Gozo: wandelen op twee mooie eilanden (8 dgn)
Nepal: bijzondere rondreis op uw eigen tempo! (21 dgn)
Roemenie: met de ezel op pad (7 dgn)
Spanje: Individueel Andalusië - 8 dgn
Italië – Piëmonte: culinair genieten (8 dgn)