Gomagma Worldwide adventures

Welkom bij GOMAGMA Worldwide Adventures, de grootste online collectie van direct boekbare groepsavonturen.

Ik ben het met je eens, dat is nogal een ‘claim’, maar met méér dan 1200 avonturen naar alle windrichtingen van de wereld kunnen we die ook waarmaken. We hebben dus voor iedereen, naar bijna elke bestemming het hele jaar door een groepsreis die bij je past.

Ons model is simpel en uniek:

  • Wij zijn in NL de exclusieve vertegenwoordiger van méér dan 120 internationale/lokale kwaliteits-touroperators.
  • Deze presenteren hier hun avontuurlijke groepsaanbod, bij elkaar méér dan 1200 verschillende tours. Allen begeleid door gepassioneerde, Engelssprekende gidsen
  • Dit aanbod is nergens anders in NL te vinden!
  • De focus van de tours ligt op actief, avontuurlijk, landschappen, natuur/eco en wild-life in alle delen van de wereld.
  • Bijna 25% van ons aanbod heeft een ‘gegarandeerd vertrek’
  • De groepen hebben een internationale samenstelling, dus met andere, gelijkgestemde ‘wereldburgers. Je bent dus écht op vakantie.
  • Wij helpen je kiezen welke avontuur het beste bij je past: door een zéér gebruiksvriendelijke website.
  • We werken wereldwijd, maar het is natuurlijk wel zo prettig dat we ‘gewoon in NL’ zitten.
  • Elke reis is direct boekbaar. Simpel, vertrouwd en veilig met iDeal.
  • Weet je al waar je heen wilt?

-Of heb je nog even een helpende hand nodig?
-Heb je nú al concrete vragen?

Klik dan nu hiernaast op “Ga naar de website van Gomagma Worldwide adventures” en vind het avontuur dat bij je past.

Wil je meer weten over onze drijfveren? Lees dan hieronder verder....

Het uitzoeken van de juiste tours brengt vaak een hoop tijd met zich mee. Op het internet is enorm veel informatie te vinden. Je ziet door de bomen het bos niet meer.
-Hoe weet je of deze informatie juist of betrouwbaar is?
-Bij welke local touroperator moet je zijn?
-Hoe kan je de touroperators en tours met elkaar vergelijken?
-Is het verstandig een keuze te maken waar je achteraf spijt van kan krijgen? Wij denken van niet!

Dit zijn namelijk de redenen, waarom wij, mijn team en ik, Markus Wamsteeker, hebben besloten om avontuurlijke reizigers te helpen. Wij helpen jou met het vinden van de juiste tour. En dit kunnen wij als geen ander, want naast jaren ervaring in “eigen” groepsreizen én maatwerkreizen hebben wij ook een wereldwijd netwerk met lokale partners. Hun reizen hebben we voor samengebracht op het grootste online platform voor avontuurlijke groepsreizen.

Avontuur is iets wat in je zit. Bij ons stroomt het avontuur door onze aderen, het is een passie, het is een leefwijze, het is iets wat vanaf kinds af aan bij je is. Als jong kind huppelde ik al in de Alpen om op latere leeftijd op hoog niveau te gaan bergbeklimmen. Weer iets laten heb ik ook heel veel bijzondere herinneringen overgehouden aan vulkaan-erupties, tropische regenwouden, woestijnen, poolgebieden, safari’s in Africa en nog veel meer.

Natuurlijk heb ik ook mijn favorieten. IJsland bijvoorbeeld, of het tropische Costa Rica, de Torres del Paine in Patagonia, de kleurenpracht in de Namib, de rijkdom aan dieren in Tanzania.....

Het voelt als een droom die is uitgekomen om mijn avonturen met jou te delen. Bovendien zorgen wij er voor dat de tours in aantal blijven groeien, zodat er altijd een tour tussen zit die bij je past. Wij doen ons best om jou perfecte tour te realiseren.

Tenslotte waarderen wij alle informatie en wensen over jouw droomavontuur. Twijfel dan ook zeker niet om te reageren en ons te benaderen. Samen zorgen wij ervoor dat jij de tijd van je leven hebt.
Welkom bij Gomagma.

Met avontuurlijke groet,
Markus Wamsteeker
Directeur/eigenaar/avonturierGa naar de website van Gomagma Worldwide adventures