Nordic Vision

Beslis voordat je afdrukt……
Fotografie is een magische techniek waarmee je je eigen verhaal kunt vertellen. Het verhaal van een moment in de tijd. Met onze fotoreizen en workshops helpen we je op adembenemende en uitdagende bestemmingen graag in je ontwikkeling als fotograaf.

Onze fotoreizen en workshops zijn geschikt voor iedereen die beter wil leren fotograferen, ongeacht het niveau of soort camera.
Neem gerust contact met ons op om uit te vinden welke fotoreis het best bij je past.

Professionele fotografen staan klaar om je te helpen bij je fotografische vaardigheden, maar vooral om je anders te leren kijken naar je omgeving. Samen met jou gaat de fotograaf op zoek naar wat je inspireert, zodat je het beeld dat je voor ogen hebt ook daadwerkelijk kunt creëren.

Je kunt met Nordic Vision aan je fotografische verbeelding werken in Noorwegen, IJsland, Finland, Faeröer, Schotland, Noord-Ierland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en China.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

 

Garanties:

vvkr Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.
GGTO_logo _Oranje De Stichting GGTO biedt garantie aan reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.


Ga naar de website van Nordic Vision