De mooiste zeilvakanties in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 12 reizen
 

Zeilvakanties

Zoek je zeilvakanties? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 12 bijzondere zeilvakanties geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle zeilvakanties. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten zeilvakanties

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over zeilvakanties weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze zeilvakanties en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende zeilvakanties. Wij hebben zeilvakanties naar o.a. Noorwegen, Nederland, Spitsbergen, Denemarken en Antarctica en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Zeilen, Whalewatching, Avontuurlijk, Bergen en Wildlife / safari.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke zeilvakanties passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 12 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor zeilvakanties zijn o.a. Noorwegen, Nederland, Spitsbergen, Denemarken en Antarctica. Als je één of meerdere interessante zeilvakanties hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire zeilvakanties

Arctische kustreis Bodø-Kristiansund Noorwegen
Zeil mee met één van onze expedities - Noorwegen
Expedition Denmark 2018 - sail the plastic soup!
Kustreis Noorwegen Alesund-Bergen
Zeilen naar Antarctica met de Bark Europa
Mini expeditie Waddenzee Nederland
Lofoten en noorderlicht, 13 daagse zeilreis Noorwegen
Lofoten en Vesteralen, Noorwegen
Zeereis van Noorwegen naar NL

bekijk alle 12 zeilvakanties