De mooiste wellness reizen in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 4 reizen
 

Wellness reizen

Zoek je wellness reizen? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 4 bijzondere wellness reizen geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle wellness reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten wellness reizen

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over wellness reizen weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze wellness reizen en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende wellness reizen. Wij hebben wellness reizen naar o.a. Mauritius, Bulgarije, Vietnam en Maleisië en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Wellness / spa, Ontspannen, Meditatie / Yoga, Zon, zee, strand en Cultuur.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke wellness reizen passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 4 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor wellness reizen zijn o.a. Mauritius, Bulgarije, Vietnam en Maleisië. Als je één of meerdere interessante wellness reizen hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire wellness reizen

Wellness reis Vietnam
Wellness reis Maleisië
Wellness reis Shanti Mauritius
15-daagse CLASSIC Fly-drive Beeldschoon Bulgarije

bekijk alle 4 wellness reizen