De mooiste wandelvakanties in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 48 reizen
 

Wandelvakanties

Zoek je wandelvakanties? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 48 bijzondere wandelvakanties geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle wandelvakanties. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten wandelvakanties

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over wandelvakanties weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze wandelvakanties en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende wandelvakanties. Wij hebben wandelvakanties naar o.a. Spanje, Nieuw-Zeeland, Portugal, Argentinië en Chili en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Wandelen, Trekkings, Bergen, Actief en Natuur.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke wandelvakanties passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 48 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor wandelvakanties zijn o.a. Spanje, Nieuw-Zeeland, Portugal, Argentinië en Chili. Als je één of meerdere interessante wandelvakanties hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire wandelvakanties

Trektocht naar de top van de Ojos del Salado
Ecocamp Patagonië, trekking Torres del Paine
Kajakreis Groenland
Ultimate New Zealand Trek
Wandelreis Portugal | Minho
Italië: Individueel genieten rond het Comomeer - 8 dgn
Wandelvakantie Rusland, Kamtsjatka
Hoogtepunten van Oeganda - 10 dagen
Italië: Ligurië: Ligurische Alpen - 8 dgn

bekijk alle 48 wandelvakanties