De mooiste taalreizen in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 9 reizen
 

Taalreizen

Zoek je taalreizen? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 9 bijzondere taalreizen geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle taalreizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten taalreizen

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over taalreizen weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze taalreizen en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende taalreizen. Wij hebben taalreizen naar o.a. Peru, China, Argentinië, Ecuador en Costa Rica en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Taalcursus, Vrijwilligerswerk met kinderen, Vrijwilligerswerk natuurprojecten, Historische plaatsen bezoeken en Jungle tochten.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke taalreizen passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 9 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor taalreizen zijn o.a. Peru, China, Argentinië, Ecuador en Costa Rica. Als je één of meerdere interessante taalreizen hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire taalreizen

Kickstart Costa Rica: vrijwilligerswerk, Spaans, schildpadden en surfen! | Activity International
Taalreis in Surfers Paradise in Australië
Chinees leren in Beijing of Shanghai
Walvisproject in Argentinië
Zomer cursus Spaans in Peru
Rondreis met Spaans en vrijwilligerswerk Ecuador | Activity International
3 weken vrijwilligerswerk en Chinees leren in Beijing
Spaans en Vrijwilligerswerk Nicaragua | Activity International
Vrijwilligerswerk Peru | Activity International

bekijk alle 9 taalreizen