Vind snel de reis die het beste bij je past persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 769 reizen

reizen

Op reis naar ? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij je past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 769 reizen geselecteerd. Stuk voor stuk prachtige reizen van gepassioneerde reisspecialisten. Omdat we de reizen uitgebreid beschrijven kun je ze vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal leuke voorstellen

Reisspecialisten

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met honderden reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over reizen naar weten. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een deskundig antwoord en advies. De reisspecialisten in ons netwerk werken alle voor gespecialiseerde en gepassioneerde touroperators. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel ons aanbod en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies

Wij willen jou graag helpen bij het vinden van de reis die het beste bij je past. Zo kunnen we je reiswensen afstemmen op bepaalde soort reizen - zoals bijvoorbeeld -. Of specifieker, wat je tijdens je reis in graag zou willen doen en zien (zoals ).

Hiervoor hebben wij natuurlijk onze website, maar je kan ons ook bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk verder geholpen wordt!

Neem contact met ons op voor persoonlijk reisadvies.

reizen | hoe werkt het?

Hoezo, de reis die het beste bij mij past? Nou, omdat jij uitgebreid je reiswensen kan aangeven, wordt het aanbod gefilterd zodat de reizen die bij jouw wensen aansluiten overblijven.

Je begint met alle 769 reizen. Vervolgens kan je reiswensen aangeven. Je kan bijvoorbeeld aangeven of je een groepsreis wilt of liever met partner of vriend(en) zelfstandig wilt reizen. Je kan ook wat specifieker zoeken door bijvoorbeeld je gewenste budget, reisperiode en reisduur aan te geven.

Zoek je een specifiek soort reis (populair in zijn o.a. )? Kijk dan onder 'soort reizen '. Onder 'doen en zien in ' kan je ook verder zoeken op wat je tijdens je reis leuk vind om te doen en te zien (bijvoorbeeld )

De reizen die nu overblijven voldoen aan 100% jouw reiswensen. Bekijk en vergelijk ze en als je een of meerdere interessante reizen naar hebt gevonden kan je geheel vrijblijvend en eenvoudig een reisvoorstel aanvragen. Als je het nog niet zeker weet, neem dan contact op met onze reisspecialisten en krijg antwoord op al je vragen.


Populaire reizen naar

Grizzly's: van Kodiak naar Katmai
Stilteretraite in Andalusië
21-Daagse privereis Hoogtepunten van Sri Lanka
Rondreizen Sulawesi
Among the Great Whales (Mexico)
8-Daagse Nederlandstalige Cultuurreis Moskou & Sint-Petersburg
14-daagse reis naar Groenland
Jordanie reis: 10-daagse fly-drive
Chili en Argentinie reis 'El Sur'

alle 769 reizen bekijken