De mooiste bouwstenen in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 66 reizen
 

Bouwstenen

Zoek je bouwstenen? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 66 bijzondere bouwstenen geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle bouwstenen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten bouwstenen

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over bouwstenen weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze bouwstenen en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende bouwstenen. Wij hebben bouwstenen naar o.a. Australië, Argentinië, Suriname, Tanzania en India en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Natuur, Wandelen, Cultuur, Wildlife watching en Inheemse volken bezoeken.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke bouwstenen passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 66 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor bouwstenen zijn o.a. Australië, Argentinië, Suriname, Tanzania en India. Als je één of meerdere interessante bouwstenen hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire bouwstenen

Kasikasima jungle expeditie Suriname
Stel je eigen China reis samen
Bouwstenen: korte Laos reizen
Bouwstenen Java, Indonesie
Stel je eigen Peru (en Bolivia) reis samen aan de hand van bouwstenen
Tours en safari's in Oeganda
Bouwstenen: korte Egypte reizen
Dagtrips in Laos
Bouw je eigen Indonesië reis

bekijk alle 66 bouwstenen