Cruises in Rusland persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 8 reizen
 
 

Cruises Rusland

Zoek je cruises in Rusland? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 8 Rusland cruises geselecteerd. Stuk voor stuk prachtige reizen van gepassioneerde reisspecialisten. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle Rusland cruises. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten cruises Rusland

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met honderden reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over cruises in Rusland weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze Rusland cruises en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende cruises in Rusland. Dat kan via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke cruises IN Rusland passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 8 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak eventueel gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur. Als je één of meerdere interessante cruises naar Rusland hebt gevonden, vraag dan je geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze Rusland specialisten.


Populaire cruises in Rusland

14-Daagse riviercruise over de Lena door Siberië
Kamtsjatka in de vroege zomer (Rusland)
Noordpool - IJsbrekercruise
Riviercruise Moskou en St. Petersburg
Tsjoektsjen en Wrangel expeditiecruise met de Spirit of Enderby
12-Daagse Nederlandstalige riviercruise Moskou en Sint-Petersburg
11- en 12-daagse cruises Moskou – Sint Petersburg (Nederlandstalig)
Rusland, 13-Daagse luxe riviercruise Moskou - Sint-Petersburg - Volga Dream Platinum

bekijk alle 8 Cruises in Rusland