De mooiste reizen naar poolgebieden in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 13 reizen
 

Reizen naar poolgebieden

Zoek je reizen naar poolgebieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 13 bijzondere reizen naar poolgebieden geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle reizen naar poolgebieden. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten reizen naar poolgebieden

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over reizen naar poolgebieden weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze reizen naar poolgebieden en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende reizen naar poolgebieden. Wij hebben reizen naar poolgebieden naar o.a. Antarctica, Noorwegen, Spitsbergen, Chili en Rusland en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Wildlife watching, Whalewatching, Trekkings, Natuur en Kajakken - Kanoën.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke reizen naar poolgebieden passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 13 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor reizen naar poolgebieden zijn o.a. Antarctica, Noorwegen, Spitsbergen, Chili en Rusland. Als je één of meerdere interessante reizen naar poolgebieden hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire reizen naar poolgebieden

'Classic Cruise' naar Antarctica
Falklands, South Georgia & Antartica: expeditie Cruise Antarctica
Kajakreis Groenland
Noordpool - IJsbrekercruise
Zeilen naar Antarctica met de Bark Europa
Longyearbyen, Spitsbergen in de winter
Basecamp Plancius Antarctica op sportieve wijze
Antartic Explorer
Wandel- en kampeerreizen rond en in het achterland van de Isfjord

bekijk alle 13 reizen naar poolgebieden