Vergelijk het aanbod Poolgebieden reizen van diverse reisspecialisten persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 16 reizen
 

Poolgebieden reizen

Op reis naar Poolgebieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de Poolgebieden reis die het beste bij je past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 16 Poolgebieden reizen geselecteerd. Stuk voor stuk prachtige reizen van gepassioneerde reisspecialisten. Omdat we de reizen uitgebreid beschrijven kun je ze vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle Poolgebieden reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal leuke voorstellen

Reisspecialisten Poolgebieden

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met honderden reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over reizen naar Poolgebieden weten. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een deskundig antwoord en advies. De reisspecialisten in ons netwerk werken alle voor gespecialiseerde en gepassioneerde touroperators. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel ons aanbod en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies Poolgebieden

Wij willen jou graag helpen bij het vinden van de Poolgebieden reis die het beste bij je past. Hiervoor hebben wij natuurlijk onze website, maar je kan ons ook bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk verder geholpen wordt!

Neem contact met ons op.

Poolgebieden reizen | hoe werkt het?

Hoezo, de Poolgebieden reis die het beste bij mij past? Nou, omdat jij uitgebreid je reiswensen kan aangeven, wordt het aanbod gefilterd zodat de reizen die bij jouw wensen aansluiten overblijven. Je begint met alle 16 Poolgebieden reizen. Vervolgens kan je reiswensen aangeven:

- Dit kan vrij algemeen door aan te geven of je Poolgebieden groepsreis wil of liever met partner of vriend(en) zelfstandig wil reizen.
- Je kan ook wat specifieker zoeken door bijvoorbeeld je budget, reisperiode en reisduur aan te geven.
- Weet je al in welk land in Poolgebieden je wilt reizen, selecteer dan je favoriete bestemming onder ‘landen in Poolgebieden’. Populaire landen zijn o.a. Antarctica, Spitsbergen, Zuid-Georgia en Falklandeilanden
- We hebben ook de top 5 populaire soort reizen in Poolgebieden op een rijtje gezet. Dit zijn Avontuurlijke reizen, Wildlife reizen & safaris, Cruises, Natuurvakanties en Reizen naar poolgebieden. Kies er maar een uit!
- Onder ‘doen en zien in Poolgebieden’ vindt je de meest populaire interessegebieden: Natuur, Wildlife / safari, Wildlife watching, Whalewatching en Avontuurlijk.

De reizen die na je selectie overblijven voldoen 100% aan jouw reiswensen. Bekijk en vergelijk ze en als je een of meerdere interessante reizen naar Poolgebieden hebt gevonden kan je geheel vrijblijvend en eenvoudig een reisvoorstel aanvragen. Als je het nog niet zeker weet, neem dan contact op met onze Poolgebieden reisspecialisten en krijg antwoord op al je vragen.


Populaire reizen naar Poolgebieden

Antarctic Explorer Cruise
'Classic Cruise' naar Antarctica
Falklands, South Georgia & Antartica: expeditie Cruise Antarctica
Zeilen naar Antarctica met de Bark Europa
Longyearbyen, Spitsbergen in de winter
Basecamp Plancius Antarctica op sportieve wijze
Antartic Explorer
Wandel- en kampeerreizen rond en in het achterland van de Isfjord
Expeditiecruise South Georgia in het voorjaar

Bekijk alle 16 reizen naar Poolgebieden