Vind snel de Patagonie reis die het beste bij je past persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 10 reizen
 

Patagonie reizen

Op reis naar Patagonie? Wij helpen je graag bij het vinden van de Patagonie reis die het beste bij je past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 10 Patagonie reizen geselecteerd. Stuk voor stuk prachtige reizen van gepassioneerde reisspecialisten. Omdat we de Patagonie reizen uitgebreid beschrijven kun je ze vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle Patagonie reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal leuke voorstellen

Reisspecialisten Patagonie

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met honderden reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over reizen naar Patagonie weten. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een deskundig antwoord en advies. De reisspecialisten in ons netwerk werken alle voor gespecialiseerde en gepassioneerde touroperators. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel ons aanbod en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies Patagonie

Wij willen jou graag helpen bij het vinden van de Patagonie reis die het beste bij je past. Zo kunnen we je reiswensen afstemmen op bepaalde soort reizen - zoals bijvoorbeeld Natuurvakanties, Avontuurlijke reizen, Rondreizen, Bouwstenen en Wandelvakanties -. Of specifieker, wat je tijdens je reis in Patagonie graag zou willen doen en zien (zoals Bergen, Wildlife watching, Wereldsteden en wijken, Avontuurlijk en Wandelen).

Hiervoor hebben wij natuurlijk onze website, maar je kan ons ook bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk verder geholpen wordt!

Neem contact met ons op voor persoonlijk reisadvies.

Patagonie reizen | hoe werkt het?

Hoezo, de Patagonie reis die het beste bij mij past? Nou, omdat jij uitgebreid je reiswensen kan aangeven, wordt het aanbod gefilterd zodat de reizen die bij jouw wensen aansluiten overblijven.

Je begint met alle 10 Patagonie reizen. Vervolgens kan je reiswensen aangeven. Je kan bijvoorbeeld aangeven of je een Patagonie groepsreis wilt of liever met partner of vriend(en) zelfstandig wilt reizen. Je kan ook wat specifieker zoeken door bijvoorbeeld je gewenste budget, reisperiode en reisduur aan te geven.

Zoek je een specifiek soort reis (populair in Patagonie zijn o.a. Natuurvakanties, Avontuurlijke reizen, Rondreizen, Bouwstenen en Wandelvakanties)? Kijk dan onder 'soort reizen Patagonie'. Onder 'doen en zien in Patagonie' kan je ook verder zoeken op wat je tijdens je Patagonie reis leuk vind om te doen en te zien (bijvoorbeeld Bergen, Wildlife watching, Wereldsteden en wijken, Avontuurlijk en Wandelen)

De reizen die nu overblijven voldoen aan 100% jouw reiswensen. Bekijk en vergelijk ze en als je een of meerdere interessante reizen naar Patagonie hebt gevonden kan je geheel vrijblijvend en eenvoudig een reisvoorstel aanvragen. Als je het nog niet zeker weet, neem dan contact op met onze Patagonie reisspecialisten en krijg antwoord op al je vragen.


Populaire reizen naar Patagonie

Ecocamp Patagonië, trekking Torres del Paine
Trans-Patagonië - van de Andes tot Atlantische Oceaan
Paardrijden in Patagonia, Argentinie
31-daagse rondreis: Chili en Argentinië met Paaseiland
3 weken avontuurlijke rondreis: Chili en Argentinië
Rondreis Zuid Argentinië: 'Beagle'
22 dagen Argentinië compleet
Patagonië en Vuurland actief - wandelvakantie Argentinië
Chili en Argentinië reis 'Tierra Australis'

alle 10 Patagonie reizen bekijken