Vind snel de Noorwegen reis die het beste bij je past persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 19 reizen
 

Noorwegen reizen

Op reis naar Noorwegen? Wij helpen je graag bij het vinden van de Noorwegen reis die het beste bij je past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 19 Noorwegen reizen geselecteerd. Stuk voor stuk prachtige reizen van gepassioneerde reisspecialisten. Omdat we de Noorwegen reizen uitgebreid beschrijven kun je ze vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle Noorwegen reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal leuke voorstellen

Reisspecialisten Noorwegen

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met honderden reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over reizen naar Noorwegen weten. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een deskundig antwoord en advies. De reisspecialisten in ons netwerk werken alle voor gespecialiseerde en gepassioneerde touroperators. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel ons aanbod en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies Noorwegen

Wij willen jou graag helpen bij het vinden van de Noorwegen reis die het beste bij je past. Zo kunnen we je reiswensen afstemmen op bepaalde soort reizen - zoals bijvoorbeeld Natuurvakanties, Avontuurlijke reizen, Zeilvakanties, Expedities en Actieve reizen -. Of specifieker, wat je tijdens je reis in Noorwegen graag zou willen doen en zien (zoals Whalewatching, Trekkings, Avontuurlijk, Natuur en Wandelen).

Hiervoor hebben wij natuurlijk onze website, maar je kan ons ook bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk verder geholpen wordt!

Neem contact met ons op voor persoonlijk reisadvies.

Noorwegen reizen | hoe werkt het?

Hoezo, de Noorwegen reis die het beste bij mij past? Nou, omdat jij uitgebreid je reiswensen kan aangeven, wordt het aanbod gefilterd zodat de reizen die bij jouw wensen aansluiten overblijven.

Je begint met alle 19 Noorwegen reizen. Vervolgens kan je reiswensen aangeven. Je kan bijvoorbeeld aangeven of je een Noorwegen groepsreis wilt of liever met partner of vriend(en) zelfstandig wilt reizen. Je kan ook wat specifieker zoeken door bijvoorbeeld je gewenste budget, reisperiode en reisduur aan te geven.

Zoek je een specifiek soort reis (populair in Noorwegen zijn o.a. Natuurvakanties, Avontuurlijke reizen, Zeilvakanties, Expedities en Actieve reizen)? Kijk dan onder 'soort reizen Noorwegen'. Onder 'doen en zien in Noorwegen' kan je ook verder zoeken op wat je tijdens je Noorwegen reis leuk vind om te doen en te zien (bijvoorbeeld Whalewatching, Trekkings, Avontuurlijk, Natuur en Wandelen)

De reizen die nu overblijven voldoen aan 100% jouw reiswensen. Bekijk en vergelijk ze en als je een of meerdere interessante reizen naar Noorwegen hebt gevonden kan je geheel vrijblijvend en eenvoudig een reisvoorstel aanvragen. Als je het nog niet zeker weet, neem dan contact op met onze Noorwegen reisspecialisten en krijg antwoord op al je vragen.


Populaire reizen naar Noorwegen

Arctische kustreis Bodø-Kristiansund Noorwegen
Zeil mee met één van onze expedities - Noorwegen
 Horecawerk in Noorwegen
Snorkelen met orka’s per schip in Tromsø
Kustreis Noorwegen Alesund-Bergen
Longyearbyen, Spitsbergen in de winter
Lofoten en noorderlicht, 13 daagse zeilreis Noorwegen
Lofoten en Vesteralen, Noorwegen
Kajakken in de Billefjord Spitsbergen

alle 19 Noorwegen reizen bekijken