De mooiste kano- & kajak reizen in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 5 reizen
 

Kano- & kajak reizen

Zoek je kano- & kajak reizen? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 5 bijzondere kano- & kajak reizen geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle kano- & kajak reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten kano- & kajak reizen

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over kano- & kajak reizen weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze kano- & kajak reizen en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende kano- & kajak reizen. Wij hebben kano- & kajak reizen naar o.a. Canada, Noorwegen en Groenland en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Kajakken met walvissen, Whalewatching, Avontuurlijk, Wildlife watching en Actief.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke kano- & kajak reizen passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 5 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor kano- & kajak reizen zijn o.a. Canada, Noorwegen en Groenland. Als je één of meerdere interessante kano- & kajak reizen hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire kano- & kajak reizen

Kajakken langs de ruige kusten van Baffin Canada
Kajakreis Groenland
Kajakken in de Billefjord Spitsbergen
Orca Camp Campbell River - zeekajakken met orca's op Vancouver Island
Orca Camp Port McNeill - zeekajakken met orca's op Vancouver Island

bekijk alle 5 kano- & kajak reizen