Vind snel de IJsland reis die het beste bij je past persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 6 reizen
 

IJsland reizen

Op reis naar IJsland? Wij helpen je graag bij het vinden van de IJsland reis die het beste bij je past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 6 IJsland reizen geselecteerd. Stuk voor stuk prachtige reizen van gepassioneerde reisspecialisten. Omdat we de IJsland reizen uitgebreid beschrijven kun je ze vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle IJsland reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal leuke voorstellen

Reisspecialisten IJsland

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met honderden reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over reizen naar IJsland weten. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een deskundig antwoord en advies. De reisspecialisten in ons netwerk werken alle voor gespecialiseerde en gepassioneerde touroperators. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel ons aanbod en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies IJsland

Wij willen jou graag helpen bij het vinden van de IJsland reis die het beste bij je past. Zo kunnen we je reiswensen afstemmen op bepaalde soort reizen - zoals bijvoorbeeld Actieve reizen, Autorondreizen, Avontuurlijke reizen, Natuurvakanties en Wildlife reizen & safaris -. Of specifieker, wat je tijdens je reis in IJsland graag zou willen doen en zien (zoals Natuur, Noorderlicht zien, Whalewatching, Actief en Avontuurlijk).

Hiervoor hebben wij natuurlijk onze website, maar je kan ons ook bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk verder geholpen wordt!

Neem contact met ons op voor persoonlijk reisadvies.

IJsland reizen | hoe werkt het?

Hoezo, de IJsland reis die het beste bij mij past? Nou, omdat jij uitgebreid je reiswensen kan aangeven, wordt het aanbod gefilterd zodat de reizen die bij jouw wensen aansluiten overblijven.

Je begint met alle 6 IJsland reizen. Vervolgens kan je reiswensen aangeven. Je kan bijvoorbeeld aangeven of je een IJsland groepsreis wilt of liever met partner of vriend(en) zelfstandig wilt reizen. Je kan ook wat specifieker zoeken door bijvoorbeeld je gewenste budget, reisperiode en reisduur aan te geven.

Zoek je een specifiek soort reis (populair in IJsland zijn o.a. Actieve reizen, Autorondreizen, Avontuurlijke reizen, Natuurvakanties en Wildlife reizen & safaris)? Kijk dan onder 'soort reizen IJsland'. Onder 'doen en zien in IJsland' kan je ook verder zoeken op wat je tijdens je IJsland reis leuk vind om te doen en te zien (bijvoorbeeld Natuur, Noorderlicht zien, Whalewatching, Actief en Avontuurlijk)

De reizen die nu overblijven voldoen aan 100% jouw reiswensen. Bekijk en vergelijk ze en als je een of meerdere interessante reizen naar IJsland hebt gevonden kan je geheel vrijblijvend en eenvoudig een reisvoorstel aanvragen. Als je het nog niet zeker weet, neem dan contact op met onze IJsland reisspecialisten en krijg antwoord op al je vragen.


Populaire reizen naar IJsland

 Familiereis IJsland: Watervallen, gletsjers en vulkanen
15-daagse rondreis door IJsland
15-daagse actieve ontdekkingstocht - Self-Drive op eigen houtje door IJsland
Orka’s & Noorderlicht
7-daagse wandeltocht door de beroemde 'Laugavegur'
Fly-drive walvissen in IJsland

alle 6 IJsland reizen bekijken