De mooiste expedities in één overzicht persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 69 reizen
 

Expedities

Zoek je expedities? Wij helpen je graag bij het vinden van de reis die het beste bij jou past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 69 bijzondere expedities geselecteerd. Zo hoef jij niet meer uren te zoeken op het internet. Met de uitgebreide beschrijvingen van de reizen kun je eenvoudig vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle expedities. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal passende voorstellen.

Reisspecialisten expedities

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met 100'en reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over expedities weten. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel onze expedities en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende expedities. Wij hebben expedities naar o.a. Noorwegen, Suriname, Chili, Rusland en Argentinië en kunnen de reis helemaal afstemmen op jouw reiswensen en interesses, zoals bijvoorbeeld Trekkings, Wildlife watching, Wandelen, Bergen en Natuur.

Vind snel jouw reis via onze website, of door ons te bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een passend reisaanbod ontvangt!

Welke expedities passen het beste bij jou?

Bekijk en vergelijk de 69 reizen die we voor je hebben geselecteerd. Maak gebruik van de filters waarmee je je reiswensen kunt aangeven zoals je budget en reisduur of selecteer bij 'kies een land' je favoriete bestemming. Populaire landen voor expedities zijn o.a. Noorwegen, Suriname, Chili, Rusland en Argentinië. Als je één of meerdere interessante expedities hebt gevonden, vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan . Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze reisspecialisten.


Populaire expedities

14 daagse avontuurlijke Ecuador tour
Kasikasima jungle expeditie Suriname
Weekend Huskysafari Fins Lapland
Motorreis Bolivia: Highlander I
Trektocht naar de top van de Ojos del Salado
Motorreis Bolivia: Highlander 2
Zeil mee met één van onze expedities - Noorwegen
Falklands, South Georgia & Antartica: expeditie Cruise Antarctica
IJsberenreis Tundra Lodge

bekijk alle 69 expedities