Vergelijk het aanbod Afrika reizen van diverse reisspecialisten persoonlijk reisadvies 100% onafhankelijk 190 reizen
 

Afrika reizen

Op reis naar Afrika? Wij helpen je graag bij het vinden van de Afrika reis die het beste bij je past. Vanuit het brede aanbod hebben wij 190 Afrika reizen geselecteerd. Stuk voor stuk prachtige reizen van gepassioneerde reisspecialisten. Omdat we de reizen uitgebreid beschrijven kun je ze vergelijken en de juiste keuze maken. Bekijk op deze pagina de populaire reizen en reistips, of ga direct naar alle Afrika reizen. Heb je weinig tijd? Stuur ons dan een mailtje met je reiswensen, dan doen wij je een aantal leuke voorstellen

Reisspecialisten Afrika

Wij zijn een klein, 100% onafhankelijk team. Wij werken samen met honderden reisspecialisten, waaronder specialisten die alles over reizen naar Afrika weten. Wat je vraag ook is, wij zorgen voor een deskundig antwoord en advies. De reisspecialisten in ons netwerk werken alle voor gespecialiseerde en gepassioneerde touroperators. Wij combineren persoonlijk reisadvies met de deskundigheid van de reisspecialisten. Bekijk dus snel ons aanbod en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Reisadvies Afrika

Wij willen jou graag helpen bij het vinden van de Afrika reis die het beste bij je past. Hiervoor hebben wij natuurlijk onze website, maar je kan ons ook bellen of een mailtje sturen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk verder geholpen wordt!

Neem contact met ons op.

Afrika reizen | hoe werkt het?

Hoezo, de Afrika reis die het beste bij mij past? Nou, omdat jij uitgebreid je reiswensen kan aangeven, wordt het aanbod gefilterd zodat de reizen die bij jouw wensen aansluiten overblijven. Je begint met alle 190 Afrika reizen. Vervolgens kan je reiswensen aangeven:

- Dit kan vrij algemeen door aan te geven of je Afrika groepsreis wil of liever met partner of vriend(en) zelfstandig wil reizen.
- Je kan ook wat specifieker zoeken door bijvoorbeeld je budget, reisperiode en reisduur aan te geven.
- Weet je al in welk land in Afrika je wilt reizen, selecteer dan je favoriete bestemming onder ‘landen in Afrika’. Populaire landen zijn o.a. Zuid-Afrika, Tanzania, Oeganda, Namibië en Kenia
- We hebben ook de top 5 populaire soort reizen in Afrika op een rijtje gezet. Dit zijn Wildlife reizen & safaris, Avontuurlijke reizen, Natuurvakanties, Rondreizen en Autorondreizen. Kies er maar een uit!
- Onder ‘doen en zien in Afrika’ vindt je de meest populaire interessegebieden: Wildlife watching, Wildlife / safari, Natuur, Zon, zee, strand en Avontuurlijk.

De reizen die na je selectie overblijven voldoen 100% aan jouw reiswensen. Bekijk en vergelijk ze en als je een of meerdere interessante reizen naar Afrika hebt gevonden kan je geheel vrijblijvend en eenvoudig een reisvoorstel aanvragen. Als je het nog niet zeker weet, neem dan contact op met onze Afrika reisspecialisten en krijg antwoord op al je vragen.


Populaire reizen naar Afrika

21 daagse rondreis door indrukwekkend Madagaskar
Wildlife of Loango National Park
Rovos Treinreis Pretoria - Kaapstad
Autorondreis Oostkaap safari cultuur en strand BRONS
Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland Comfort Plus. Luxe reizen door de regenboognatie
Namibië & Botswana: avontuurlijke selfdrive safari
Namibia's Wild Side, een prachtige self-drive door Namibië
22-Daagse privéreis Noord-Namibië, Victoria Falls & Chobe
21-daagse autorondreis 'Dwars door Zuid-Afrika'

Bekijk alle 190 reizen naar Afrika